Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3634
Назва: Українсько-англійський тлумачний словник з менеджменту
Інші назви: Ukrainian-English explanatory dictionary on managemen
Автори: Новгородська, Ю. Г.
Дата публікації: 2022
Видавець: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Бібліографічний опис: Українсько-англійський тлумачний словник з менеджменту. Ukrainian English explanatory dictionary on management / укладання Ю. Г. Новгородська. Ніжин: Видавництво НДУ, 2022. 91 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному виданні представлено комплексне узагальнення понятійної термінології з менеджменту у контексті міждисциплінарного підходу, який уможливить перехід від тематичного вивчення навчального матеріалу окремих дисциплін до проблемно-орієнтованого, дослідницького рівня опанування фундаментальними знаннями у базовій системі підготовки фахівців з менеджменту. Укладач словника пропонує тлумачення слів і словосполучень, що найчастіше вживаються в сучасній маркетинговій та педагогічній термінології українською та англійської мовами.Розрахований на викладачів та студентів закладів вищої освіти, магістрантів, аспірантів, науковців та всіх, кого цікавлять проблеми управління в закладах освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3634
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тлумачний словник 2022 (1).pdf4,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.