Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3825
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШейко, В. І.-
dc.date.accessioned2024-10-15T12:45:34Z-
dc.date.available2024-10-15T12:45:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОзнайомча практика: методичні рекомендації з навчальної практики для здобувачів вищої освіти першого рівня «Бакалавр» Галузь знань: 18 Виробництво та технології. Спеціальність: 181 Харчові технології ОПП«ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ХАРЧУВАННЯ ЛЮДИНИ» / Уклад.: В. І. Шейко. – Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2024. – 18 с.uk_UA
dc.identifier.udc378.147.091.33-027.22:664(075.8)-
dc.identifier.urihttp://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3825-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НДУ ім. М. Гоголяuk_UA
dc.titleОзнайомча практика: методичні рекомендації з навчальної практики для здобувачів вищої освіти першого рівня «Бакалавр» Галузь знань: 18 Виробництво та технології. Спеціальність: 181 Харчові технології ОПП«ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ХАРЧУВАННЯ ЛЮДИНИ»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
макет_Ознайомча_практ.pdf302,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.