Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/4672Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шейко, В. І. | - |
| dc.contributor.author | Глазков, Е. О. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-10-23T07:39:52Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-23T07:39:52Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Шейко В. І., Глазков Е. О. Навчально-методичний посібник з патофізіології для підготовки до складання інтегрованого тестового іспиту «Крок-1. Фармація, промислова фармація». – Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2025. – 185 с. | uk_UA |
| dc.identifier.isbn | 978-617-527-343-2 | - |
| dc.identifier.udc | 616-091(075.8):378.147:615 | - |
| dc.identifier.uri | http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/4672 | - |
| dc.description.abstract | Навчально-методичний посібник створено за робочою програмою з патофізіології. Посібник містить завдання із банку тестів ліцензійного іспиту «Крок-1. Фармація», створені Центром тестування МОЗ України протягом 2013-2024 рр. Навчально-методичний посібник призначений для аудиторної та самостійної роботи здобувачів ступеня вищої освіти магістр галузі знань 22 «Охорона здоровʼя» спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація». У посібнику представлені тестові завдання, а також обгрунтовані пояснення до привильної відповіді. Видання посібника здійснене з метою допомоги студентам в підготовці до складання ліцензійного іспиту “Крок-1”. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Видавництво НДУ ім. М. Гоголя | uk_UA |
| dc.title | Навчально-методичний посібник з патофізіології для підготовки до складання інтегрованого тестового іспиту «Крок-1. Фармація, промислова фармація» | uk_UA |
| Appears in Collections: | ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Крок-1_Фарма.pdf | 4,72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.