Пошук


Новий пошук
Обрати фільтр:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку


Результати 3461-3470 зі 4198.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Особливості емоційного вигорання працівників організацій в умовах війниКресан О. Д.
2024Введення посади бібліотекаря у книгозбірні в контексті історії Ніжинської вищої школи: до 205-річчя бібліотеки Ніжинського державного університету імені Миколи ГоголяОсіпова, Г. С.
2024Фундаментальні та прикладні дослідження в сучасній хімії та фармації-
2024Наш український дім №1-
2022Феномен приватних воєнних компаній у військово-силовій політиці держав кінця ХХ – початку ХХІ ст.Губський, Степан Анатолійович
2023Спецкурс «Антична зброя» для учнів закладів загальної профільної освітиКухар, Максим Володимирович
2024Методичні рекомендації до підготовки та публічної демонстрації творчого проєкту з фаху для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 025 Музичне мистецтво галузі знань 02 Культура і мистецтвоШумська, Л. Ю.
2024Навчальна програма та методичні рекомендації до курсу «Соціально психологічні аспекти освітнього процесу» для студентів спеціальності «Дошкільна освіта»Горянська, А. М.; Пісоцький, В. П.
2023ДИДАКТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ХУДОЖНЬОЇ ЛІТЕРАТУРИ НА УРОКАХ ІСТОРІЇЧереп, Артем Андрійович
2024Ознайомча практика: методичні рекомендації з навчальної практики для здобувачів вищої освіти першого рівня «Бакалавр» Галузь знань: 18 Виробництво та технології. Спеціальність: 181 Харчові технології ОПП«ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ХАРЧУВАННЯ ЛЮДИНИ»Шейко, В. І.