Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1695
Назва: | ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС У СТРУКТУРІ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ |
Автори: | Буняк, Євгеній Сергійович |
Дата публікації: | 2019 |
Короткий огляд (реферат): | КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр географії, туризмознавець, викладач географії; Освітньо-професійна програма: географія туризму, Спеціальність: 103 Науки про Землю Науковий керівник: Філоненко І. М., кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Шовкун Т. М. кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Зеленська О.О., канд. економ. наук, доцент, Завідувач кафедри туризму ЧНТУ |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1695 |
Розташовується у зібраннях: | 103 Магістерські роботи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
БУНЯК.docx | 858,55 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.