Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1695
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБуняк, Євгеній Сергійович-
dc.date.accessioned2020-07-01T11:25:15Z-
dc.date.available2020-07-01T11:25:15Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1695-
dc.description.abstractКВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр географії, туризмознавець, викладач географії; Освітньо-професійна програма: географія туризму, Спеціальність: 103 Науки про Землю Науковий керівник: Філоненко І. М., кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Шовкун Т. М. кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Зеленська О.О., канд. економ. наук, доцент, Завідувач кафедри туризму ЧНТУuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС У СТРУКТУРІ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИuk_UA
Розташовується у зібраннях:103 Магістерські роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
БУНЯК.docx858,55 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.