Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2240
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гаража, Тетяна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-18T20:55:43Z | - |
dc.date.available | 2021-11-18T20:55:43Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2240 | - |
dc.description.abstract | Науковий керівник: д.мед.н., професор кафедри біології Мхітарян Лаура Сократівна | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | МЕДИКО-БІОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ НА ПРИКЛАДІ СЗШ № 184 м. КИЄВА | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 014 (Біологія) Магістерські роботи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Магістерська_ Гаража.docx | 1,41 MB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.