Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2957
Title: Нутрициологія та броматологія
Authors: Москаленко, О. В.
Циганков, С. А.
Keywords: нутрициологія
броматологія
мікронутрієнтів
макронутрієнт
Issue Date: 2022
Publisher: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Citation: Москаленко О. В., Циганков С. А. Нутрициологія та броматологія: навч. посібн. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2022. 195 с.
Abstract: Навчальний посібник розроблений на основі загальних положень що хімічного складу будови та біологічного значення продуктів харчування, їх переробки, зберігання з метою максимального збереження харчової цінності. У посібнику розкрито вплив мікро- та макронутрієнтів на формування харчової цінності продуктів. Навчальний посібник призначений для студентів закладів вищої освіти, що навчаються за хімічним та фармацевтичним напрямком, а також може бути корисним для викладачів та вчителів хімії різнорівневих закладів освіти з поглибленим вивченням хімічних дисциплін.
URI: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2957
Appears in Collections:ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Files in This Item:
File SizeFormat 
макет_Нутрициология.pdf217,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.