Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2957
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМоскаленко, О. В.-
dc.contributor.authorЦиганков, С. А.-
dc.date.accessioned2023-07-03T09:58:45Z-
dc.date.available2023-07-03T09:58:45Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМоскаленко О. В., Циганков С. А. Нутрициологія та броматологія: навч. посібн. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2022. 195 с.uk_UA
dc.identifier.udc615.322(075.8)-
dc.identifier.urihttp://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2957-
dc.description.abstractНавчальний посібник розроблений на основі загальних положень що хімічного складу будови та біологічного значення продуктів харчування, їх переробки, зберігання з метою максимального збереження харчової цінності. У посібнику розкрито вплив мікро- та макронутрієнтів на формування харчової цінності продуктів. Навчальний посібник призначений для студентів закладів вищої освіти, що навчаються за хімічним та фармацевтичним напрямком, а також може бути корисним для викладачів та вчителів хімії різнорівневих закладів освіти з поглибленим вивченням хімічних дисциплін.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НДУ ім. М. Гоголяuk_UA
dc.subjectнутрициологіяuk_UA
dc.subjectброматологіяuk_UA
dc.subjectмікронутрієнтівuk_UA
dc.subjectмакронутрієнтuk_UA
dc.titleНутрициологія та броматологіяuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
макет_Нутрициология.pdf217,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.