Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2958
Title: | Харчова хімія |
Authors: | Москаленко, О. В. Циганков, С. А. |
Keywords: | харчова хімія мікро- та макронутрієнт продукти харчування |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Видавництво НДУ ім. М. Гоголя |
Citation: | Москаленко О. В., Циганков С. А. Харчова хімія: навчальний посібник. Ніжин: НДУ імені Миколи Гоголя, 2022. 158 с. |
Abstract: | Навчальний посібник розроблений на основі загальних положень що хімічного складу будови та біологічного значення продуктів харчування, їх переробки, зберігання з метою максимального збереження харчової цінності. У посібнику розкрито вплив мікро- та макронутрієнтів на формування харчової цінності продуктів. Навчальний посібник призначений для студентів закладів вищої освіти, що навчаються за хімічним та фармацевтичним напрямком, а також може бути корисним для викладачів та вчителів хімії різнорівневих закладів освіти з поглибленим вивченням хімічних дисциплін. |
URI: | http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2958 |
Appears in Collections: | ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
макет_харчова.pdf | 401,35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.