Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2958
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Москаленко, О. В. | - |
dc.contributor.author | Циганков, С. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-03T09:58:58Z | - |
dc.date.available | 2023-07-03T09:58:58Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Москаленко О. В., Циганков С. А. Харчова хімія: навчальний посібник. Ніжин: НДУ імені Миколи Гоголя, 2022. 158 с. | uk_UA |
dc.identifier.udc | 641.1 | - |
dc.identifier.uri | http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2958 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник розроблений на основі загальних положень що хімічного складу будови та біологічного значення продуктів харчування, їх переробки, зберігання з метою максимального збереження харчової цінності. У посібнику розкрито вплив мікро- та макронутрієнтів на формування харчової цінності продуктів. Навчальний посібник призначений для студентів закладів вищої освіти, що навчаються за хімічним та фармацевтичним напрямком, а також може бути корисним для викладачів та вчителів хімії різнорівневих закладів освіти з поглибленим вивченням хімічних дисциплін. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво НДУ ім. М. Гоголя | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | мікро- та макронутрієнт | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.title | Харчова хімія | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
макет_харчова.pdf | 401,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.