Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2958
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМоскаленко, О. В.-
dc.contributor.authorЦиганков, С. А.-
dc.date.accessioned2023-07-03T09:58:58Z-
dc.date.available2023-07-03T09:58:58Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМоскаленко О. В., Циганков С. А. Харчова хімія: навчальний посібник. Ніжин: НДУ імені Миколи Гоголя, 2022. 158 с.uk_UA
dc.identifier.udc641.1-
dc.identifier.urihttp://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2958-
dc.description.abstractНавчальний посібник розроблений на основі загальних положень що хімічного складу будови та біологічного значення продуктів харчування, їх переробки, зберігання з метою максимального збереження харчової цінності. У посібнику розкрито вплив мікро- та макронутрієнтів на формування харчової цінності продуктів. Навчальний посібник призначений для студентів закладів вищої освіти, що навчаються за хімічним та фармацевтичним напрямком, а також може бути корисним для викладачів та вчителів хімії різнорівневих закладів освіти з поглибленим вивченням хімічних дисциплін.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НДУ ім. М. Гоголяuk_UA
dc.subjectхарчова хіміяuk_UA
dc.subjectмікро- та макронутрієнтuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.titleХарчова хіміяuk_UA
Розташовується у зібраннях:ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
макет_харчова.pdf401,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.