Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3249
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пихова, Ольга Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-05T08:48:00Z | - |
dc.date.available | 2024-02-05T08:48:00Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Пихова О.В. Біологічні підходи до оцінки складу органічних речовин в ґрунтах та археологічних артефактах з місць археологічних розкопок. – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. | uk_UA |
dc.identifier.udc | 577.1:[543.38:631.4]:902.2(043.5) | - |
dc.identifier.uri | http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3249 | - |
dc.description.abstract | Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 091 – Біологія та біохімія. – Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, Ніжин, 2023. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ґрунти | uk_UA |
dc.subject | структура грунту | uk_UA |
dc.subject | класифікація | uk_UA |
dc.subject | біорізноманіття та збереження грунтів | uk_UA |
dc.subject | якість грунтів | uk_UA |
dc.subject | органічні речовини | uk_UA |
dc.subject | біологічні методи | uk_UA |
dc.subject | спектроскопічні методи | uk_UA |
dc.subject | біологічні рештки | uk_UA |
dc.subject | елементний аналіз | uk_UA |
dc.subject | фосфор | uk_UA |
dc.subject | калій | uk_UA |
dc.subject | кальцій | uk_UA |
dc.subject | натрій | uk_UA |
dc.subject | концентраційний фактор | uk_UA |
dc.subject | інфрачервона спектроскопія | uk_UA |
dc.subject | FTIR | uk_UA |
dc.title | БІОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ СКЛАДУ ОРГАНІЧНИХ РЕЧОВИН В ГРУНТАХ ТА АРХЕОЛОГІЧНИХ АРТЕФАКТАХ З МІСЦЬ АРХЕОЛОГІЧНИХ РОЗКОПОК | uk_UA |
dc.title.alternative | Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Дисертаційні дослідження |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дисертація_Пихова.pdf | 2,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.