Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3253
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козючко, Альона Григорівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-05T08:52:17Z | - |
dc.date.available | 2024-02-05T08:52:17Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Козючко А.Г. Фізіологічно-біохімічне обґрунтування застосування метаболічно активних сполук у технології вирощування сої. – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. | uk_UA |
dc.identifier.udc | 581.143:57.017.6]:633.34 | - |
dc.identifier.uri | http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3253 | - |
dc.description.abstract | Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 091 – Біологія. – Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, Ніжин, 2022. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | соя | uk_UA |
dc.subject | вуглеводи | uk_UA |
dc.subject | передпосівна обробка | uk_UA |
dc.subject | вітамін Е | uk_UA |
dc.subject | убіхінон-10 | uk_UA |
dc.subject | параоксибензойна кислота | uk_UA |
dc.subject | метіонін | uk_UA |
dc.subject | MgSO4 | uk_UA |
dc.subject | кількість насінин | uk_UA |
dc.subject | бульбочки | uk_UA |
dc.subject | біометричні показники | uk_UA |
dc.subject | фотоасиміляційний апарат | uk_UA |
dc.subject | боби сої | uk_UA |
dc.subject | продуктивність | uk_UA |
dc.subject | структура врожаю | uk_UA |
dc.subject | врожайність | uk_UA |
dc.subject | біохімічний склад зерна | uk_UA |
dc.subject | каротиноїди | uk_UA |
dc.subject | білки | uk_UA |
dc.title | ФІЗІОЛОГІЧНО-БІОХІМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ЗАСТОСУВАННЯ МЕТАБОЛІЧНО АКТИВНИХ СПОЛУК У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ СОЇ | uk_UA |
dc.title.alternative | Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Дисертаційні дослідження |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дисертація_Козючко_А. г. _2022_ (5).pdf | 1,76 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.