Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3825
Назва: Ознайомча практика: методичні рекомендації з навчальної практики для здобувачів вищої освіти першого рівня «Бакалавр» Галузь знань: 18 Виробництво та технології. Спеціальність: 181 Харчові технології ОПП«ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ХАРЧУВАННЯ ЛЮДИНИ»
Автори: Шейко, В. І.
Дата публікації: 2024
Видавець: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Бібліографічний опис: Ознайомча практика: методичні рекомендації з навчальної практики для здобувачів вищої освіти першого рівня «Бакалавр» Галузь знань: 18 Виробництво та технології. Спеціальність: 181 Харчові технології ОПП«ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ХАРЧУВАННЯ ЛЮДИНИ» / Уклад.: В. І. Шейко. – Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2024. – 18 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3825
Розташовується у зібраннях:ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
макет_Ознайомча_практ.pdf302,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.