Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3825
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шейко, В. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-15T12:45:34Z | - |
dc.date.available | 2024-10-15T12:45:34Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Ознайомча практика: методичні рекомендації з навчальної практики для здобувачів вищої освіти першого рівня «Бакалавр» Галузь знань: 18 Виробництво та технології. Спеціальність: 181 Харчові технології ОПП«ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ХАРЧУВАННЯ ЛЮДИНИ» / Уклад.: В. І. Шейко. – Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2024. – 18 с. | uk_UA |
dc.identifier.udc | 378.147.091.33-027.22:664(075.8) | - |
dc.identifier.uri | http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3825 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво НДУ ім. М. Гоголя | uk_UA |
dc.title | Ознайомча практика: методичні рекомендації з навчальної практики для здобувачів вищої освіти першого рівня «Бакалавр» Галузь знань: 18 Виробництво та технології. Спеціальність: 181 Харчові технології ОПП«ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ХАРЧУВАННЯ ЛЮДИНИ» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
макет_Ознайомча_практ.pdf | 302,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.