Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/4038
Назва: | Біохімія з основами харчової хімії |
Автори: | Кучменко, О. Б. Паливода, Ю. М. |
Дата публікації: | 2025 |
Видавець: | Видавництво НДУ ім. М. Гоголя |
Бібліографічний опис: | Кучменко О. Б., Паливода Ю. М. Біохімія з основами харчової хімії: навчально-методичний посібник для виконання лабораторних робіт та самостійної роботи студентів. – Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2025. – 114 с. |
Короткий огляд (реферат): | Посібник містить лабораторні роботи, контрольні питання і задачі з основних розділів курсу «Біохімія з основами харчової хімії». Перед кожною лабораторною роботою є коротка теоретична частина, наведена методика проведення експерименту та обробки отриманих даних дослідження. У посібнику зібрано 90 задач з основних розділів біохімії, більшість із яких мають певну фахову спрямованість. Призначений для студентів спеціальності 181 Харчові технології закладів вищої освіти, аспірантів. Посібник може бути корисним викладачам, аспірантам, а також практичним працівникам. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/4038 |
ISBN: | 978-617-527-312-8 |
Розташовується у зібраннях: | ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
макет Біохімія з основами харчової хімії.pdf | 2,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.