Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/4038
Title: Біохімія з основами харчової хімії
Authors: Кучменко, О. Б.
Паливода, Ю. М.
Issue Date: 2025
Publisher: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Citation: Кучменко О. Б., Паливода Ю. М. Біохімія з основами харчової хімії: навчально-методичний посібник для виконання лабораторних робіт та самостійної роботи студентів. – Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2025. – 114 с.
Abstract: Посібник містить лабораторні роботи, контрольні питання і задачі з основних розділів курсу «Біохімія з основами харчової хімії». Перед кожною лабораторною роботою є коротка теоретична частина, наведена методика проведення експерименту та обробки отриманих даних дослідження. У посібнику зібрано 90 задач з основних розділів біохімії, більшість із яких мають певну фахову спрямованість. Призначений для студентів спеціальності 181 Харчові технології закладів вищої освіти, аспірантів. Посібник може бути корисним викладачам, аспірантам, а також практичним працівникам.
URI: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/4038
ISBN: 978-617-527-312-8
Appears in Collections:ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
макет Біохімія з основами харчової хімії.pdf2,81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.