Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/4038
Назва: Біохімія з основами харчової хімії
Автори: Кучменко, О. Б.
Паливода, Ю. М.
Дата публікації: 2025
Видавець: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Бібліографічний опис: Кучменко О. Б., Паливода Ю. М. Біохімія з основами харчової хімії: навчально-методичний посібник для виконання лабораторних робіт та самостійної роботи студентів. – Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2025. – 114 с.
Короткий огляд (реферат): Посібник містить лабораторні роботи, контрольні питання і задачі з основних розділів курсу «Біохімія з основами харчової хімії». Перед кожною лабораторною роботою є коротка теоретична частина, наведена методика проведення експерименту та обробки отриманих даних дослідження. У посібнику зібрано 90 задач з основних розділів біохімії, більшість із яких мають певну фахову спрямованість. Призначений для студентів спеціальності 181 Харчові технології закладів вищої освіти, аспірантів. Посібник може бути корисним викладачам, аспірантам, а також практичним працівникам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/4038
ISBN: 978-617-527-312-8
Розташовується у зібраннях:ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
макет Біохімія з основами харчової хімії.pdf2,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.