Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/4038
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКучменко, О. Б.-
dc.contributor.authorПаливода, Ю. М.-
dc.date.accessioned2025-01-21T08:13:07Z-
dc.date.available2025-01-21T08:13:07Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКучменко О. Б., Паливода Ю. М. Біохімія з основами харчової хімії: навчально-методичний посібник для виконання лабораторних робіт та самостійної роботи студентів. – Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2025. – 114 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-527-312-8-
dc.identifier.udc577.1:664(075.8)-
dc.identifier.urihttp://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/4038-
dc.description.abstractПосібник містить лабораторні роботи, контрольні питання і задачі з основних розділів курсу «Біохімія з основами харчової хімії». Перед кожною лабораторною роботою є коротка теоретична частина, наведена методика проведення експерименту та обробки отриманих даних дослідження. У посібнику зібрано 90 задач з основних розділів біохімії, більшість із яких мають певну фахову спрямованість. Призначений для студентів спеціальності 181 Харчові технології закладів вищої освіти, аспірантів. Посібник може бути корисним викладачам, аспірантам, а також практичним працівникам.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НДУ ім. М. Гоголяuk_UA
dc.titleБіохімія з основами харчової хіміїuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
макет Біохімія з основами харчової хімії.pdf2,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.