Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/4413
Назва: Глютонема хліб у пареміях народів світу
Автори: Хожаєнко, Юлія Василівна
Шарманова, Наталія Миколаївна
Дата публікації: 2024
Видавець: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Бібліографічний опис: Хожаєнко, Ю. В., Шарманова, Н. М. Глютонема хліб у пареміях народів світу // Арватівські читання – 2024 : збірник матеріалів Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції, 17 травня 2024 року / упоряд. А. І. Бондаренко, Н. М. Голуб, Н. М. Пасік. – Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2024. – С. 73–75.
Короткий огляд (реферат): Паремії як «одиниці мовно-культурної свідомості та активні одиниці комунікації» [1, с. 11] цікавлять сучасних мовознавців із позиції вияву в своєму змісті взаємозв’язку та взаємовпливів мови, культури й етнічного мислення. Вважаємо, що паремії різних народів світу із глютонемою хліб сприяють розкриттю особливостей національно-культурної оцінки хліба відповідно до традицій харчування, вірувань, шанобливого ставлення до цього найважливішого продукту, що й засвідчує актуальність нашої наукової праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/4413
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ФІЛОЛОГІЇ, ІСТОРІЇ ТА ПОЛІТИКО-ЮРИДИЧНИХ НАУК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ilovepdf_merged (2).pdf734,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.