Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/4413
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХожаєнко, Юлія Василівна-
dc.contributor.authorШарманова, Наталія Миколаївна-
dc.date.accessioned2025-08-13T09:16:54Z-
dc.date.available2025-08-13T09:16:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationХожаєнко, Ю. В., Шарманова, Н. М. Глютонема хліб у пареміях народів світу // Арватівські читання – 2024 : збірник матеріалів Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції, 17 травня 2024 року / упоряд. А. І. Бондаренко, Н. М. Голуб, Н. М. Пасік. – Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2024. – С. 73–75.uk_UA
dc.identifier.udc811.161.2’373-
dc.identifier.urihttp://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/4413-
dc.description.abstractПаремії як «одиниці мовно-культурної свідомості та активні одиниці комунікації» [1, с. 11] цікавлять сучасних мовознавців із позиції вияву в своєму змісті взаємозв’язку та взаємовпливів мови, культури й етнічного мислення. Вважаємо, що паремії різних народів світу із глютонемою хліб сприяють розкриттю особливостей національно-культурної оцінки хліба відповідно до традицій харчування, вірувань, шанобливого ставлення до цього найважливішого продукту, що й засвідчує актуальність нашої наукової праці.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НДУ ім. М. Гоголяuk_UA
dc.titleГлютонема хліб у пареміях народів світуuk_UA
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ФІЛОЛОГІЇ, ІСТОРІЇ ТА ПОЛІТИКО-ЮРИДИЧНИХ НАУК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ilovepdf_merged (2).pdf734,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.