Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1604
Title: | СУЧАСНІ ІДЕЇ ЗМІСТУ КОМПЛЕМЕНТАРНО-ІНТЕГРАТИВНОГО НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ: ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯОРІЄНТОВАНИХ УПРАВЛІНСЬКИХ НАВИЧОК |
Authors: | Завидівська, О. І. |
Keywords: | комплементарно-інтегративне навчання майбутні менеджери навички здоров’яорієнтованого управління |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Видавництво НДУ імені Миколи Гоголя |
Abstract: | Теоретично обґрунтовано сучасні ідеї змісту комплементарно-інтегративного навчання майбутніх менеджерів через необхідність формування у них здо- ров’яорієнтованих управлінських навичок. Розкрито сутність комплементарно- інтегративних взаємозв’язків у змісті педагогічної технології формування готовності майбутніх менеджерів до створення здоров’яорієнтованого середо- вища організації. Виокремлено й уніфіковано спеціальні, системні принципи, що будуть слугувати дієвим механізмом для створення комплементарно-інтегра- тивних взаємозв’язків у змісті здоров’яорієнтованої технології фахової підго- товки студентів-управлінців. Здійснено аналіз ідей реалізації комплементарно- інтегративних взаємозв’язків у системі професійної освіти майбутніх мене- джерів, що дозволить поєднати і використовувати дієві багатофункціональні концепти здоров’яорієнтованого навчання. Декларовано новий підхід до процесу передачі і засвоєння знань, вмінь і навичок як альтернативу традиційній системі. Йдеться про необхідність подолання розриву між тими знаннями, що отримують студенти і тими вміннями, що їм будуть необхідні для здоров’яорієнтованої управлінської діяльності. Констато- вано, що концепція змістовної комплементарної інтеграції дає поштовх для розуміння на проблемному рівні змісту фахових компетенцій студентів- управлінців і можливість для формування у них навичок здоров’яорієнтованого управління. |
URI: | http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1604 |
Appears in Collections: | Наукові записки. Серія "Психолого-педагогічні науки". 2019 р., № 3 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.