ТОРГОВЕЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ: ПРОСТОРОВА ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ - Спутай, Крістіна Миколаївна (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр географії, туризмознавець, викладач географії; Освітньо-професійна програма: географія туризму Спеціальність: 106 Географія Науковий керівник: Барановський Микола Олександрович доктор географічних наук, професор Рецензент: Мезенцев Костянтин Володимирович, доктор географічних наук, Рецензент: Афоніна Олена Олексіївна, кандидат географічних наук, доцент