Грамота імператриці Єлизавети Петрівни місту Ніжину на підтвердження Магдебурзького права, 1742 р. - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Грамота імператриці Єлизавети Петрівни місту Ніжину на підтвердження Магдебурзького права, видана у 1742 році. У 1922 році передана на зберігання до бібліотеки Ніжинського Інституту Народної Освіти (ІНО) у складі архіву Ніжинської міської Думи. Перебувала на зберіганні у відділі рукописів біблітеки НІНО до його вилучення у 1934 році. Зараз зберігається в Музейному комплексі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.
Keywords: Ніжин; Магдебурзьке право; Єлизавета Петрівна