Матеріали V Всеукраїнської студентської наукової конференції “Сучасні проблеми природничих та фізико-математичних наук” - (:unkn) unknown (My University, 2010)
Збірка матеріалів конференції включає тези доповідей, в основу яких покладені результати магістерських, дипломних та курсових робіт студентів ВНЗ України з фізико-математичних наук, а саме: прикладної, вищої та елементарної матема- тики, інформатики, програмування, моделювання, фізики і астрономії та методики їх викладання. У текстах доповідей збережено авторський стиль подання матеріалу.