Арватівські читання – 2024 - Хожаєнко Ю. В.; Шарманова Н. М.; Бойко Т. В.; Бойко Н. І.; Вакуленко Г. М.; Булаєва В. О.; Пасік Н. М.; Винник А. Г.; Гавриш В. А.; Петрик О. М.; Лазаренко І. І.; Міщенко Т. В.; et al. (My University, 2024)
У збірнику вміщено матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції «Арватівські читання–2024», підготовлені до друку студентами та науковцями ЗВО України. Публікації присвячено актуальним проблемам мовознавства, лінгводидактики, перекладознавства, методико-літературним та літературознавчим аспектам навчального процесу на сучасному етапі. Для студентів та викладачів філологічних факультетів ЗВО, учителів-словесників. Відповідальність за зміст публікацій несуть автори.