МЕТОДИКА ПОДОЛАННЯ НЕДОЛІКІВ ВОКАЛЬНОГО ІНТОНУВАННЯ У ШКОЛЯРІВ МОЛОДШОГО ТА ПІДЛІТКОВОГО ВІКУ - Кьон, Н.Г.; Ліцюань, Лі (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
У статті розглянуто проблеми змісту музично-виховного процесу в дитячих садочках, проблеми, які виникають у зв’язку з переміщенням акценту з музичного розвитку дітей на підготовку групи до святкових заходів. Приділено увагу генезису музично-сенсорних засобів, проблемам інтонування, які виникають в ранньому дитячому віці в зв’язку з розвитком мови і ослабленням ролі інтона- ційно-емоційних форм спілкування з оточенням, причини появи вокально-інто- наційного бар’єру у частини дітей.
Keywords: співацька діяльність; музично-слухові здібності; вокальне інтону- вання