ДЕНДРОФЛОРА НАВЧАЛЬНО-ДОСЛІДНОЇ АГРОБІОСТАНЦІЇ НІЖИНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ МИКОЛИ ГОГОЛЯ - Сурмачевська, Катерина Сергіївна (My University, 2019)
Науковий керівник: к.б.н., доцент кафедри біології Лобань Л.О.