Соціалізуючий потенціал тренінгової технології у роботі соціального працівника - Лобурцова, Олена Олегівна (My University, 2019)
У роботі розкрито соціалізуючий вплив тренінгової технології у соціально - педагогічній роботі з дітьми та молоддю у шкільному середовищі. Виявлено особливості соціалізації учнівської молоді на різних її вікових етапах; розкрито своєрідність і потужність тренінгової технології у соціально -педагогічній роботі з дітьми й учнівською молоддю; обґрунтовано інноваційний потенціал тренінгової роботи в освітньо-виховному шкільному просторі. Розроблено й експериментально перевірено комплексну тренінгову програму соціально -педагогічного супроводу соціалізації учнівської молоді.
Keywords: соціальна робота; соціалізація; технологія; тренінгова технологія