Штучний інтелект у роботі вчителя початкових класів - Білоусова, Надія; Шефер, Світлана (My University, 2025)
У посібнику подано матеріал, який можна використовувати під час підготовки до занять здобувачам освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів ОПП Початкова освіта, учителям початкових класів ЗЗСО, асистентам учителів, вихователям ГПД, методистам центрів професійного розвитку та всім, хто цікавиться нейромережами.