Мистецькі рефлексії культуротворення Марії Заньковецької - Кавунник, О. А. (Українське мистецтвознавство: матеріали, дослідження, рецензії, 2016)
Стаття присвячена розкриттю мистецьких рефлексій культуротворення легенди україн- ської сцени Марії Костянтинівни Заньковецької в контексті її акторської, музично-театраль- ної, благодійницької та суспільно-громадської діяльності для розвитку української театраль- ної культури
Keywords: Марія Заньковецька; український театр; культуротворення; рефлексії