ІННОВАЦІЇ В ОСВІТІ: СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ 19-20 червня 2014 - (:unkn) unknown (ПП Лисенко М.М., 2014)
У збірнику представлені матеріали роботи учасників конференції " Інновації в освіті: сучасні підходи до професійного розвитку вчителів іноземних мов " проведеної у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя 19-20 червня 2014 р. Доповіді присвячені проблемам наукового аналізу теоретичних і прикладних досліджень у галузі філології, методики викладання іноземних мов, стандартам і програмам підготовки вчителя іноземної мови в Україні та за кордоном. Висвітлюються питання щодо змісту навчання іноземних мов на різних етапах, методів і засобів навчання, навчально-методичних комплексів для середніх загальноосвітніх і вищих навчальних закладів, підготовки та подальшого професійного розвитку вчителів тощо.
МАТЕРІАЛИ ІV Міжнародної науково-практичної конференції
Keywords: іноземні мови; методика викладання