Національні парки: досвіт та перспективи використання для рекреації та туризму - Виниченко, Катерина Романівна (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Галузь знань: 10 Природничі науки, Спеціальність: 103 Науки про Землю Студентки: Виниченко Катерини Романівни Науковий керівник: Остапчук Валентина Володимирівна, кандидат географічних наук, доцент Рецензенти: Філоненко Юрій Миколайович - кандидат географічних наук, доцент кафедри географії, туризму та спорту НДУ ім. Миколи Гоголя Безпала Ольга Василівна - канд. географ. наук, ст. викл. кафедри соціально-гуманітарних наук Відокремленого підрозділу НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут"