СУЧАСНІ ТУРИСТИЧНІ ПІДПРИЄМСТВА УКРАЇНИ: ОСОБЛИВОСТІ ТА НАПРЯМКИ ДІЯЛЬНОСТІ - ЯКУБА, Світлана Анатоліївна (My University, 2020)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр, Освітньо-професійна програма: географія рекреації та туризму, Спеціальність:103 Науки про Землю Науковий керівник: Філоненко Ірина Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензент: Філоненко Юрій Миколайович, канд. геогр. наук, доцент