Транскордонне та трансрегіональне співробітництво - Бровко, А. Г. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Навчально-методичний посібник підготовлений для студентів факультету філології, історії та політико-юридичних наук спеціальності «Міжнародні відносини суспільні комунікації та регіональні студії». У посібнику представлено програму курсу, теми індивідуальних занять, плани семінарських занять, список рекомендованої літератури, орієнтовний перелік питань для самопідготовки та тезаурус. Курс покликаний забезпечити формування уявлень про транскордонне та трансреогіональне сівробітництво у сучасному світі, ознайомити здобувачів освіти з основними етапами формування, принципами розвитку та формами транскордонного співробітництва. Посібник відповідає вимогам кредитно-модульної системи організації навчального процесу.