Геоекологічна ситуація на Полтавщині та її вивчення у шкільній географії - Мусієнко, Валентина Володимирівна (My University, 2022)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія); Науковий керівник: Барановська Ольга Віталіївна, канд. геогр. наук, доцент; Рецензент: Філоненко Юрій Миколайович, кандидат географічних наук, доцент; Рецензент: Безпала Ольга Василівна, канд. геогр. наук, ст. викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін ВП національного університету біоресурсів і природокористування України "Ніжинський агротехнічний інститут"