Концептуальні орієнтири роботи редактора з психологічними тригерами: - Кравець, Владислав Русланович (My University, 2022)
У роботі розглянуто особливості маніпулятивної категорії тригери. Надано рекомендації у роботі редактора з психологічними тригерами.
кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр; спец.: 061 – журналістика; наук. керівник Н. С. Подоляка
Keywords: тригер, маніпуляції, ЗМІ, психологія, масова комунікація.