Розвиток довільної поведінки дітей раннього віку у предметно-практичній діяльності - Якутко, Тетяна Сергіївна (My University, 2019)
Науковий керівник: Кононко Олена Леонтіївна, доктор психол. наук, професор Рецензенти: канд. психол. наук, доцент Пісоцький О. П. канд. пед. наук, доцент Матвієнко С. І.
Keywords: довільна поведінка; діти раннього віку; предметно-практична діяльність дітей раннього віку