Методичні рекомендації до написання кваліфікаційних робіт - Бугаєць, Н. О.; Зінченко, Н. М.; Казачков, І. В.; Лисенко, І. М.; Лісова, Т. В.; Фетісов, В. С.; Харченко, В. М. (НДУ ім. М. Гоголя, 2022)
Методичні рекомендації містять загальні вимоги до структури кваліфікаційної робіт і вимоги до оформлення її структурних елементів. Мета видання – допомогти студентам при оформленні кваліфікаційної робіт. Методичні рекомендації призначені для студентів спеціальностей 122 Комп’ютерні науки та 011 Освітні, педагогічні науки усіх форм навчання.
Keywords: кваліфікаційна робота; структурні елементи