Переклад слів-реалій суспільно-політичного дискурсу (на матеріалі німецької і української мов) - Андрієнко, Владислав Юрійович (My University, 2021)
Науковий керівник: Лєпухова Наталія Іванівна канд.філол.наук, доцент кафедри німецької мови, Рецензент: Нагач М.В., канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання англійської мови, Рецензент: Блажко М.І., к. філол. наук доц. кафедри німецької мови