Методичні основи патріотичного виховання дітей старшого дошкільного віку - Матвієнко, С. І. (Вид-во НДУ імені Миколи Гоголя, 2020)
Запропоновано методичні матеріали щодо проведення експериментальної роботи з проблеми патріотичного виховання дітей старшого дошкільного віку
Соціально-моральне виховання: дослідно-технологічні аспекти: навчально-методичний посібник для студентів педагогічних спец. / за заг. ред. О.Л. Кононко. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2020.
Keywords: патріотичне виховання; патріотичне виховання дошкільників