Основи наукових досліджень - Пихтіна, Н. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2018)
У посібнику відповідно до навчальної програми дисципліни "Основи наукових досліджень" вміщені лекції з усіх змістових модулів, робоча програма, питання й завдання до семінарських і лабораторних занять. Лекції та відповідний навчально-методичний матеріал сприятиме засвоєнню студентами змісту навчальної дисципліни, допомагатиме викладачам у читанні лекцій, проведенні семінарських, лабора¬торних занять, самостійної й індивідуальної роботи студентів. Може бути доцільним при написанні курсових, дипломних, магістерських робіт студентами усіх спеціальностей.
Keywords: методологія досліджень; методи; педагогічний експеримент; впровадження результатів науково-педагогічного дослідження