ВИВЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПЛИВУ ПРЕПАРАТІВ ВИМПЕЛ І РИЗОСТИМ НА АСИМІЛЯЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР - Бондаренко, Тетяна Андріївна (My University, 2019)
Науковий керівник: к.б.н., доцент кафедри біології Гавій В.М.