Література та культура Полісся. Вип. 86. Титулка - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2017)
Literature and Culture of Polissya. - Vol. 86. Series "Philology Research". - № 8 / editor-in-chief H. V. Samoylenko. - Nizhyn : NDU named after N. Gogol, 2017. - 285 p.
Титул