ВИКЛАДАЧІ НІЖИНСЬКОЇ ВИЩОЇ ШКОЛИ - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ, 2005)
Фізико-математичний факультет Філологічний факультет Факультет психології та соціальної роботи Бібліотека
Біобібліографічний покажчик Ч.4 (1970–2005) Книга 2