СТВОРЕННЯ УСТАНОВКИ НА ХУДОЖНЬО-ОСМИСЛЕНЕ СПРИЙМАННЯ В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ МУЗИЧНО-СЛУХОВОЇ АКТИВНОСТІ ВИКОНАВЦІВ - Сливко, Світлана Анатоліївна (My University, 2013)
Стаття присвячена проблемі формування музично-слухової активності студентів мистецьких спеціальностей у процесі інструментально-виконавської підготовки. Створення установки на художньо-осмислене сприймання музичних творів розкривається як ключова умова формування музично-слухової активності музиканта-виконавця.
CREATION SETTING ON ARTISTIC-SENSIBLE PERCEPTION IN THE PROCESS OF FORMATION OF MUSICAL EAR ACTIVITY OF PERFORMERS Slyvko S.A. The article is devoted to a problem of formation of musical ear activity of students of musical specialties in the process of instrumental-performer training. Creation setting on artistic-sensible perception of music explained as a key condition of formation of musical ear activity of musician-performer.
Keywords: музично-слухова активність