РЕКРЕАЦІЙНО-ТУРИСТИЧНІ РЕСУРСИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ - ЦІЛЕНКО, Вікторія Вікторівна (My University, 2020)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр, Освітньо-професійна програма: «Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: Барановська Ольга Віталіївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензент: Філоненко Ірина Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент