Розвиток навичок критичного мислення під час вивчення англійської лексики» - Бибик, Ярослав Вадимович (My University, 2024)
Науковий керівник: Плотніков Євген Олександрович, канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Рецензенти: Тезікова С. В, к пед. наук. доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Негода В. В., учитель англійської мови Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради при НДУ імені Миколи Гоголя, спеціаліст другої категорії.