Фальсифікація харчових продуктів: опорний конспект лекцій - Юдічева, О. П. (НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
В навчальному посібнику «Фальсифікація харчових продуктів» наведено характеристику основних способів і засобів, які використовуються для фальсифікації харчових продуктів, а також описано сучасні методи виявлення фальсифікації основних груп товарів. Призначений для студентів спеціальності G13 Харчові технології закладів вищої освіти, аспірантів. Посібник може бути корисним викладачам, аспірантам, а також практичним працівникам.