Колекція творів Миколи Гоголя в фондах бібліотеки Ніжинського державного університету - (:unkn) unknown (Б-ка НДУ ім. М.Гоголя, 2019)
Бібліографічний покажчик містить перелік творів М. В. Гоголя, що зберігаються в фондах Бібліотеки НДУ імені Миколи Гоголя і присвячений 210-річчю від дня народження видатного письменника. Покажчик містить бібліографічний опис 362 творів. Бібліографія охоплює прижиттєві та наступні видання від 1835 і до 2017 р. включно. Видання спрямоване на науково-бібліографічне розкриття фондів книгозбірні і стане корисним для дослідників та шанувальників творчої спадщини Миколи Гоголя.
До 210-річчя від дня народження письменника
Keywords: Гоголь